پاورپوینت طرح کارآفرینی پرورش شترمرغ

مطالب دیگر:
📎دانلود فرم های مالی مدارس(سری دوم)📎دانلود فرم های داوری و ملاک های توصیفی داوری جشنواره جابر بن حیان(مدارس ابتدایی)📎دانلود راهنمای جشنواره جابر بن حیان(راهنمای پروژه عملی)📎دانلود كتاب گرامر براي مكالمه زبان انگليسي📎بانک خازنی 2009📎مقاله فارسی تکنولوژی اساسی وایمکس📎مقاله 24 صفحه ای فارسی ادوات ورودی و خروجی PLC 📎اموزش عکاسی و ژست های عکاسی📎مجموعه کامل آموزش احکام نماز به صورت انیمیشن📎چه کسانی باید نماز بخوانند؟📎برای چه کارهایی باید وضو بگیریم؟📎چه کارهایی وضو را باطل می کند؟📎شرایط صحیح بودن وضو چیست؟📎چگونه نماز بخوانیم؟📎ترتیب خواندن نماز چگونه است؟📎احکام قبله چیست؟📎احکام قیام یا ایستادن چیست؟📎شرایط صحیح بودن سجده چیست؟📎چیزهایی که سجده بر آنها صحیح است📎فایل PIT و OPS برای همه ی گوشی های سامسونگ📎فایل فلش تمامی مدل های itel📎دانلود نرم افزار EFS_Professional تهیه بکاپ از efs گوشی های سامسونگ📎دانلود مقاله آلودگی هوا📎پاورپوینت شرایط حاکم بر ایران وعراق قبل از شروع جنگ📎دانلود جزوه شیمی عمومی ۲(مختص رشته شیمی)

دانلود پاورپوینت با موضوع طرح کارآفرینی پرورش شترمرغ،
در قالب ppt و در 42 اسلاید، قابل ویرایش.

بخشی از متن پاورپوینت:مقدمه : شترمرغ(struthio camelus ) بزرگترين پرنده زنده است كه متعلق به خانواده ratite ها به معناي سينه پهنان مي باشد. اعضاي اين خانواده بوسيله عدم قدرت پرواز‍،توانايي دويدن و فقدان جناق در استخوان سينه شان شناخته مي شوند. اين پرندگان بسيار مقاوم بوده و به آساني مي توانند با شرايط گوناگون اقليمي سازگار شوند. آنها مي توانند در چراگاه هاي فقيري كه گاو و گوسفند قادر به رشد و زندگي نيستند،زنده بمانند. پرورش شتر مرغ از سال 1860 در كشور افريقای جنوبی به صورت جدی آ‎غاز گرديد و سپس در ساير نقاط دنيا گسترش يافت. امروزه در بسياری از كشورها پرورش شترمرغ انجام می شود. كشور ايران هم چند سالی است مبادرت به واردات اين پرنده نموده و در امر پرورش آن گام نهاده است. در طی چند سال گذشته مطالعاتی برروی پارامترهای توليدی، جوجه كشی، تغذيه و پرورش اين پرنده صورت گرفته كه توأم با موفقيت هايی دراين زمينه بوده است. قابل ذكر است كه تاكنون در ايران محصولات حاصل از كشتار اين پرنده به بازار عرضه نشده است.
محصولات اين پرنده شامل گوشت، چرم، پروساير محصولات فرعی است. گوشت پرنده قرمز بوده و از خواص آن می توان پايين بودن ميزان چربی، كلسترول، تردی خاص و بالا بودن ميزان پروتئين را نام برد. چرم اين پرنده چرمی با ظاهری زيباست و درساخت انواع محصولات چرمی به كار می رود. نوع ديگر چرم حاصل از پوست ناحيه ساق پای شترمرغ است كه از صفحات فلسی، مانند پوست مارمولك تشكيل شده و در ساخت محصولات چرمی و به خصوص پوتين گاو چران ها استفاده می شود.پرهای شتر مرغ در ساخت انواع گردگيرها استفاده می شود و خاصيت گردگيری بالايی دارد.
همچنين ازپر شتر مرغ در تزيين علم در مراسم مذهبی، ساخت انواع كلاه ها و شال گردن ها استفاده می شود. ساير محصولات فرعی اين پرنده شامل پوسته تخم می باشد كه از تخم های بی نطفه در زمان جوجه كشی به دست می آيد. برروی اين تخم ها كارهای هنری از جمله نقاشی و حكاكی صورت گرفته و با قيمت های گزافی به فروش می رسند. به طور كلی از كليه اجزای اين پرنده استفاده می شود. شترمرغ در سن 10 تا 14 ماهگی كشتار می گردد و در اين سن حدود 100 تا 120 كيلوگرم وزن دارد. گوشت حاصل از اين پرنده بيشتر از قسمت ران می باشد كه در حدود 30 تا 35 كيلوگرم است. همچنين پوستی به مساحت 3/1 تا 5/1 متر مربع استحصال می گردد.”
محل دقيق طرح : شهرستان بجنورد

انواع شترمرغ
1- استراليايي: شترمرغ آمو شترمرغ كاسوراي 2-نيوزيلند: شترمرغ كيوي 3-آفريقايي: شترمرغ آفريقاي جنوبي (struthio camelus australis )-گردن آبي شتر مرغ آفريقاي شمالي (struthio camelus camelus )-گردن قرمز شترمرغ آفريقاي شرقي (struthio camelus massaicus )-گردن قرمز شترمرغ سومالي (struthio camelus molibdophanes )-گردن آبي شترمرغ آفريقايي اهلي شده (struthio camelus domesticus )-گردن سياه مورد اخير نوع اهلي شده اي مي باشد كه از قرن گذشته در آفريقاي جنوبي توليد شده است كه نتيجه تلاقي بين زيرگونه هاي مختلف با انتخاب بهترين پر،بالاترين باروري و مقاوم ترين در حمل و نقل مي باشد.مزاياي هر يك از اين گونه ها بدين شرح است: گردن آبي:جوجه ها مقاوم تر با درصد قدرت زنده ماني بيشتر اما توليد تخم كمتر گردن قرمز:قد بلندتر،توليد گوشت بيشتر،بلوغ ديرتر و توليد تخم كمتر گردن سياه(شترمرغ اهلي):مطيع تر،توليد تخم بالا اما جوجه ها ضعيف تر،جثه كوچكتر و توليد گوشت كمترو . . .